Onze aanbiedingen

Profiteer van extra voordeel!

Mazda CX-5 nu met €1.500,- Voordeel

De Mazda CX-5 biedt de ultieme combinatie van kracht en efficiëntie. Bovendien heeft de Mazda CX-5 een trekkracht van minimaal 1.800 kg en maximaal 2.100 kg. Kies je nu voor de Mazda CX-5 dan krijg je tijdelijk € 1.500,- extra inruilwaarde op jouw huidige auto.Daarnaast ontvang je een gratis trekhaak t.w.v. € 1.240,-!

Bekijk de aanbieding Bekijk de aanbieding

Mazda2 Sport Selected

De nieuwe Mazda2 Sport Selected is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel (sportief) voordeel. 

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3: nu €2.000 meer waarde

De Mazda CX-3 is nu extra aantrekkelijk voor particuliere rijders. De Mazda CX-3 is recent namelijk door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland en daarom bieden wij jou nu € 2.000,- extra (inruil)waarde.

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3 Sport Selected

De Mazda CX-3 is een opvallende crossover die zich goed presenteert in elk soort omgeving, zowel zakelijk als particulier. Ben je op zoek naar een extra vleugje sportiviteit? Dan is de Mazda CX-3 Sport Selected de ideale keuze.

Bekijk de aanbieding

GRATIS BOSE® AUDIO T.W.V. € 850,-

Vanwege de introductie van de nieuwe Mazda3 in Nederland ontvang je nu een Bose® audiosysteem ter waarde van € 850,- geheel gratis!

Bekijk aanbieding

MAZDA CX-5 SPORT SELECTED

De Mazda CX-5 is Mazda's meest succesvolle SUV, die zowel zakelijke als particuliere rijders aanspreekt. Ben je op zoek naar een extra vleugje comfort en sportiviteit? Dan is de Mazda CX-5 Sport Selected de ideale keuze.

Bekijk aanbieding

MAXIMAAL 1.600KG TREKKRACHT

De Mazda6 is nu nóg aantrekkelijker. Je ontvangt nu namelijk een trekhaak ter waarde van € 1.240,- tijdelijk geheel gratis! Jouw Mazda6 beschikt hiermee over een maximale trekkracht van 1.600kg.

Bekijk aanbieding

TOT €3.00,- EXTRA INRUILWAARDE

Kies je nu voor Mazda, dan ontvang je extra inruilwaarde. Kies je bijvoorbeeld de Mazda2, Mazda CX-5 of Mazda6? Dan ontvang je €1.500,- inruilwaarde. Op de Mazda CX-3 ontvang je 2.000,- extra inruilwaarde. 

Mazda Private Lease Deals

Mazda heeft momenteel zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda MX-5 en Mazda2. 

Bekijk de aanbieding