De nieuwe Mazda MX-5 RF

Een nieuwe vorm van open rijden

Vanaf € 37.090,- 

Een onweerstaanbaar vernieuwd uiterlijk

De Mazda MX-5 RF is de pure sportauto die het beste van twee werelden biedt. Een sprekend fastbackdesign met het dak dicht én een intense rijervaring met het dak open. Alles in de Mazda MX-5 RF is dan ook zorgvuldig ontworpen rondom de bestuurder, om zo de eenheid tussen jou en de auto te vergroten. Wij noemen dat Jinba-Ittai: eenheid tussen paard en ruiter. 

De blikvanger van de Mazda MX-5 RF is de unieke opklapbare hardtop. Dit geavanceerde dak kan tijdens het rijden geopend worden (tot 10 km/u) en brengt je in amper 13 seconden van een dicht dak naar de fijne ervaring van het open rijden. Voor een sportauto biedt de Mazda MX-5 RF een stil interieur en bijzonder veel rijcomfort. 

Ervaar de Mazda MX-5 RF

Welke uitvoering past bij jou?

Stap 1. Kies jouw uitvoering:

  • Particulier
Mazda MX-5 RF GT-M Retractable Fastback
Topuitvoering met standaard:
• Geïntegreerd navigatiesysteem
• Bose® premium audiosysteem incl. speakers in hoofdsteun
• Parkeersensoren achter en Achteruitrijcamera
Vanaf € 39.990,-
Mazda MX-5 RF GT-M Retractable Fastback
Topsnelheid 203.00 km/u
Energielabel F
Trekvermogen 0.00 KG
Laadvermogen 127 KG
Bijtelling 22%
Vanaf € 39.990,-

Bijzonder veel rijcomfort

De Mazda MX-5 RF biedt voor een sportauto een stil interieur en bijzonder veel rijcomfort. De wielophanging en de stuurbekrachtiging zijn specifiek afgestemd op de MX-5 RF, waardoor deze het levendige rijgedrag biedt dat je verwacht van een Mazda MX-5, in combinatie met een hoog comfortniveau. Geluidsabsorberend materiaal aan de binnenzijde van het voorste en middelste dakpaneel zorgt samen met de geluidsisolatie rond de wielkasten achter voor een aanzienlijk lager geluidsniveau als het dak is gesloten, een mate van verfijning die past bij het karakter van de MX-5 RF.

Ervaar de Mazda MX-5 RF

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)